daar waar bruidsparen en leveranciers elkaar ontmoeten

Nieuwsbrief   |    Deelnemende locaties       |      Praktische informatie      |      wie is Anne-Marry

Ontmoet de leukste leveranciers op je favoriete trouwlocatie!

Kom kennismaken met de leukste trouwspecialisten op jullie favoriete trouw- en feestlocatie! Tijdens het ‘Match Your Wedding’ trouwevent kun je als bruidspaar exclusief kennismaken met speciaal voor jullie geselecteerde topleveranciers. Elke trouw- en feestlocatie heeft zijn eigen topteam samengesteld. Samen staan zij garant voor een onvergetelijke bruiloft!

Kies je favoriete wijn voor bij het diner en proef de lekkerste taartvulling, pas ringen en orienteer je op jullie droombestemming voor de huwelijksreis. De weddingplanner helpt je op weg met nuttige tips & tricks voor een relaxte dagplanning. De trouwlocatie laat je alvast hun lekkerste hapjes proeven en geeft je een uitgebreide rondleiding als afsluiting van dit sfeervolle informele en 'net even anders' trouwevent. Er is maar plaats voor 8 bruidsparen per trouwlocatie. De hele avond is er persoonlijk aandacht voor jullie specifieke vragen en wensen.

Meld je aan voor de Match Your Wedding nieuwsbrief!

Ontvang een overzicht van onze trouwspecialisten en blijf op de hoogte van nieuwe data, locaties en aanbiedingen.

Deelnemende Trouwlocaties

Reserveer nu een ticket voor 2 personen en kom genieten van het pre-wedding feestje op jullie favoriete trouw- & feestlocatie.
Je wordt een avond in de watten gelegd met hapjes, drankjes en persoonlijke aandacht bij elke trouwleverancier. Als afsluiting kun je samen met de andere bruidsparen en de trouwspecialisten nog even napraten.
 Maak je keuze voor jullie favoriete trouwlocatie en start ‘Match Your Wedding’.

Geannuleerd i.v.m. maatregelen van RIVM
De Hoge Neer

Onze trouwspecialisten hebben wel een mooie aanbieding voor alle bruidsparen. Meld je aan via onderstaande button en ontvang de aanbiedingen in je mail.
De zalen van De Hoge Neer ademen karakteristieke nostalgie, maar is met de grootste zorg gemoderniseerd tot een eventlocatie van nu en is daarmee ingericht voor zowel zakelijke- als familiaire feesten. Voor de kleintjes die liever het feest buiten verder vieren, ligt achter de boerderij de overzichtelijke (met hekken afgesloten) Speeltuin 'De Hoge Neerwaar'. Kom kennismaken met de mogelijkheden van onze herenboerderij als locatie voor jouw feest of evenement.

Datum: 19 maart 2020
Tijd: 19.30 - 22.30 uur

Landgoed Bergvliet

Op Landgoed Bergvliet kun je kiezen voor het grote paviljoen of het mooie koetshuis met een eigen ingang en privetuin. Het betrokken personeel zorgt telkens weer voor bijzondere feesten. In de tuin mag je zelfs buiten trouwen! Landgoed Bergvliet is ook een officiële trouwlocatie van de gemeente Oosterhout. Met tot wel 400 gasten ben je welkom om te komen trouwen, eten, drinken en feesten. En dit alles met een uniek uitzicht op de bossen en over de bekende golfbanen.

Datum: september 2020
Tijd: 19.30 - 22.30 uur


Praktische informatie

Op elke locatie wordt je in stijl ontvangen door de gastvrouw/-heer van de locatie. Vooraf wordt er al contact met jullie opgenomen zodat alle trouwspecialisten gericht met jullie in gesprek kunnen gaan. Dit alles in een ontspannen en informatieve sfeer, waarbij niets hoeft en we in alles met jullie meedenken.

 

Programma:
19.15 – 19.30
19.30 – 21.30
21.30 – 22.30


Ontvangst in stijl op de locatie
Ontmoet de trouwspecialisten
Borrelen en rondleiding

Anne-Marry organiseert met passie

Anne-Marry Events | organisatie, coördinatie & realisatie van elk feest!

Organisator van dit persoonlijke trouwevenement is weddingplanner Anne-Marry. In samenwerking met verschillende [trouw]locaties biedt zij bruidsparen exclusief de mogelijkheid om in intiemere setting kennis te maken met diverse trouwleveranciers. Boek een trouwlocatie naar keuze voor een sfeervolle en informatieve avond en maak op ontspannen wijze kennis met de beste trouwspecialisten.
Natuurlijk geef ik jullie op deze avonden graag meer informatie over de ideale dagplanning.

De locaties heten jullie welkom in stijl. Je schuift aan bij de beste trouwspecialisten en kunt de hele avond proeven, kijken en beleven. Natuurlijk borrelen we nog even gezamenlijk na.

We gaan de komende periode meerdere locaties opzetten, dus hou de agenda in de gaten. Of meld je alvast aan voor de nieuwsbrief.