Professioneel ceremoniemeester

Willen jullie optimaal genieten van de bruiloft, samen met familie en vrienden? Vraag Anne-Marry als professioneel ceremoniemeester. Zo kun je samen de hele dag intens beleven. Anne-Marry coördineert, is oplossingsgericht en het aanspreekpunt voor leveranciers en gasten op jullie huwelijk. Met ons team hebben we door de jaren heen al vele bruiloften met passie en kennis georganiseerd in binnen- en buitenland. 

met passie

Organiseren is onze passie. Anne-Marry coördineert alles, voorafgaand aan en op de dag zelf. Alles voor jullie gasten, de leveranciers en wij zijn jullie steun en toeverlaat. Wij zorgen ervoor dat jullie bruiloft loopt zoals vooraf gepland!

extra aandacht

Met Anne-Marry als ceremoniemeester hebben jullie extra tijd en aandacht voor je gasten en wij voor jullie. En net dat beetje extra maakt dat je heerlijk kunt genieten van de dag, want je weet dat de organisatie in goede handen is!

volgens afspraak

Het is belangrijk dat jullie vol vertrouwen je trouwdag ingaan. Daarom communiceren wij onze taken helder vooraf en maken we altijd gebruik van een draaiboek. Zo gaat alles volgens afspraak en voor een vast tarief!

Heel kort door de bocht, alles wat jullie en jullie vrienden niet willen doen op een bruiloft! Wij zijn echt een ‘spin in het web’ op deze dag. Natuurlijk is dit afhankelijk van jullie wensen, de grote van de bruiloft en de locatie. Ter indicatie een overzicht van ons takenpakket. Niets moet alles mag, het gaat erom dat jullie samen met je gasten kunnen ontspannen en genieten! Onze ceremoniemeesters zijn mede verantwoordelijk voor:

o Afstemming draaiboek tijdens de voorbereidingen,
o contactpersoon voor gasten en leveranciers voorafgaand aan de dag,
o Jullie steun en toeverlaat op de dag zelf en contactpersoon voor gasten en leveranciers.

Heb je vragen over de juiste muziekkeuze voor de ceremonie of het feest? Wil je een tafelschikking of juist afwisselend naast zoveel mogelijk gasten zitten. Heb je vragen over, wanneer, wat, waar, hoe laat enzovoort. Wij helpen je op weg naar de juiste antwoorden.

Anne-Marry heeft als weddingplanner en ceremoniemeester al vele bruiloften gedraaid, dus we weten wat we kunnen verwachten. We werken eventueel samen met een ceremoniemeester vanuit familie en vriendenkring. Voor hen is het vaak een eer om als ceremoniemeester gevraagd te worden en jullie te helpen met alle leuke voorbereidingen en natuurlijk het vrijgezellenfeest. Alleen op de dag zelf willen ze vooral genieten, net als jullie.

Bij Anne-Marry heb je één aanspreekpunt en er is er altijd een vervangster voorhanden. Zo kunnen wij professionele ondersteuning garanderen op jullie trouwdag.

Wil je ontspannen genieten samen met al jullie vrienden en familie. Vraag dan Anne-Marry om jullie te ondersteunen in aanloop naar – en tijdens deze bijzondere dag. Overigens is het inschakelen van een professioneel ceremoniemeester ook de ideale manier om geen onverwachte verrassingen te krijgen op jullie huwelijksdag ;-). Je mag ons namelijk ook als buffer gebruiken voor dingen die jullie liever skippen, of juist om alle sketches en liedjes in goede banen te leiden. Zo kunnen jullie oprecht na deze dag zeggen wij hebben [zijn] ‘echt-genoten’.

Om een idee te geven van de tarieven voor zo’n ontspannen trouwdag geven we onderstaand een indicatie van ons basisarrangement.
Het arrangement is afgestemd op de ervaringen die wij hebben met het aanbieden van onze diensten. Dit kan geheel naar wens worden aangepast.

Basispakket ‘de ceremoniemeester’ voor € 550,-
– één afspraak voor het doornemen van jullie planning, twee weken voor de bruiloft.
– Tussen 10.00 en 20.00 uur aanwezig op jullie trouwdag als ceremoniemeester.

Kijkje achter de schermen bij Anne-Marry